Vejlebo & Larsen ApS

Roskilde

VALUE DAYS HOS OPEL

Den kraftfulde Grandland X plug-in hybrid giver god plads til hele familien og suveræn brændstoføkonomi med op til 71,4 km/l og 62 km på ren el.
Du får kort sagt meget bil for pengene – især hvis du handler til Value Days hos Opel.

BOOK PRØVEKØRSEL FÅ ET TILBUD 

Aktuelle kampagnetilbud På Opel Grandland X plug-in hybrid


Grandland X plug-in hybrid

225HK Aut. Business Ultimate

Udbetaling: 0

Mdl. ydelse: 4.995

BOOK PRØVEKØRSEL FÅ ET TILBUD 

71,4 km/l. CO2 32 g/km. Ejerafgift 410. Ekskl. ladekabel.
Bilen er vist med sportsalufælge og metallak mod merpris

Fremhævet udstyr
  • Adaptiv fartpilot
  • 19" alufælge
  • AGR-sportsforsæde
  • Sort tagfarve
  • 3D-navigation
  • El-bagklap

Privatleasing via Leasys Danmark. 4.995 kr. i månedlig ydelse og 0 kr. i førstegangsydelse. 36 måneders løbetid og 45.000 km kørsel i perioden. Afleveringsgebyr 1.150 kr. Samlet betaling i perioden 180.970 kr. Priserne er inkl. finansierings- og lev. omk., moms, serviceaftale og vejhjælp, men ekskl. ejer-afgift, forsikring, forbrugs-væsker, dæk og ekstra-udstyr. Krav om kaskoforsikring og betinget af endelig kreditgodkendelse. Tilbuddet gælder til den 11.07.2021.

 

Har du brug for mere information?

Læs mere om privatleasing

Har du spørgsmål?

kontakt os 

Forbruget er angivet efter den nye WLTP-norm, se evt. mere på wltp.dk. Priserne er ekskl. metallak/brillantlak. Bilerne er vist med ekstraudstyr. *Apple CarPlay kræver iPhone 5 eller nyere version med mobildækning. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Kampagnen kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Gælder så længe lager haves.

Privatleasing via Jyske Finans. Priserne er ekskl. dæk, forsikring, brændstof, Adblue og øvrige væsker samt grøn ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv godkendelse af kunden og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Jyske Finans. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Kampagnetilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Kampagnen er gældende så længe lager haves.